;">

Ligier Mopedbil



NORGES MEST KJØPTE MOPEDBILER

Diesel eller elektrisk – finn din favorittmodell
#kjørheleåret #fra16år #frihetpåhjul


HVORFOR VELGE MOPEDBIL?

TRYGG OG SIKKER

Forsterket karosseri, og andre innovative sikkerhetstiltak gjør mopedbil tryggere enn noen gang.

Mopedbil er en liten bil med mange sikkerhetstiltak som vanlige biler har. Kjøreopplevelsen er viktig for oss og det er derfor er de utstyrt med de beste motorene på markedet, Lombardini DCI 8HK. Bilen utstyres med blant annet ryggekamera servo, vinterdekk/piggdekk, forsterket karosseri, gode kjørelys. Les mer om sikkerhet her. For oss er det viktig at den totale kjøreopplevelsen gir trygghet og sikkerhet i tillegg til annet utstyr som Bluetooth, Apple Carplay, aircondition og varmeapparat. Bilen er lett å kjøre, lett å parkere og ikke minst, den kan kjøres året rundt.


FREEDOM TO MOVE

Med 2 seter i mopedbilen er det plass til deg og én til, og du har friheten til å kjøre akkurat når du vil.

Med mopedbil så bestemmer du når og hvor du skal. Den er lett å kjøre, parkere og du har bagasjerom til tingene dine. Bilen har et kult og komfortabelt design. Med Apple CarPlay og bluetooth I bilen så du kan streame og lytte til det du vil. Veien til skolen, venner eller trening har aldri vært enklere eller raskere. I tillegg er det varmt og tørt året rundt! I mopedbilen har du plass til en venn eller annen passasjer. Du blir fort populær når du har plass til en venn på en regntung dag! Mopedbilen blir fort en hyggelig og sosial del av dagen din.


KJØR ÅRET RUNDT

I en mopedbil holder du deg tørr, trygg, og varm hele året, uansett vær eller årstid.

Ettersom bilen har så mange gode sikkerhetstiltak, som for eksempel piggdekk, så kan du kjøre den året rundt. Du holder deg tørr og varm uansett årstid. Du kjører både til vinter og sommeraktiviteter i feriene, i tillegg til alle daglige behov. Muligheten til å kjøre hvor du vil og når du vil, er noe du kommer til å like, og aldri slutte med når du først har begynt å kjøre mopedbil.