;">

Selge bilen?

Vi hjelper deg med å selge bilen din. Alt du trenger å gjøre er å levere bilen til oss, betale oppstart av oppdraget på forskudd for utgifter til klargjøring, bilder og annonsering 4990,- kr, så tar vi oss av salget for deg. Når bilen er solgt, overfører vi salgsummen minus vårt honorar. Blir ikke bilen solgt innen 60 dager kan du fritt hente den. Det har da bare kostet deg oppstartskostnaden. Er bilen i daglig bruk kan vi også tilby å selge bilen for deg mot at den er tilgjengelig for prøvekjøring på en dags varsel.

Dette inkluderer:
– Utvendig og innvendig vask
– Salgsbilder som skiller seg ut i mengden
– Annonsering, visning og kundeoppfølging
– Papirarbeid og registrering

Ikke inkludert:
– Omregistreringsavgift
– Garanti
– Eventuelle reparasjoner
– Tilstandsrapport (NAF-test). Dette utføres på biler med mindre enn 6 mnd fabrikkgaranti.

Hvorfor velge Ydse Auto AS?

Som forhandler kan vi tegne garanti, ta innbytte, ordne forsikring og finansiering på dagen.
Vi vil også mest sannsynlig få solgt bilen raskere og til en høyere pris enn du som privatperson kan få til.

Gode bilannonsener
Vi tar bilder som skiller seg ut fra både private- og andre bilforhandler. Med relevant informasjon og søkeord i annonsen, tør vi påstå at vi har noen av de beste bilannonsene på finn.no. Ta gjerne en titt og bedøm selv.

Rask oppfølging og kontakttid
Vi er fleksible når det gjelder å vise bil. Telefontid er kl 10-19 hverdager, 10-16 lørdag og forespørsler besvares raskt på mail til alle døgnets tider.

Godt omdømme
Gjennom 6 år i bilbransjen har innehaver Håvard Ydse opparbeidet et godt omdømme og mange fornøyde kunder. Han har solgt over 650 biler og jobbet som bruktbilsjef på Honda/Citroen merkeforhandler og han har vært leder for oppstart av ny bruktbilforretning i Sørlandsparken. På 1 års dagen til Ydse Auto AS hadde Håvard solgt 170 biler i Ydse Auto As. Se hva kundene våre mener om oss på facebook.

Sentral beliggenhet i Sørlandsparken i trygge lokaler
Vi holder til sentralt i sørlandets største handelspark for biler, Sørlandsparken i Kristiansand. Det er kort vei til flyplass Kjevik (10 min), ca 15 minutter til togstasjon i Kristiansand sentrum og buss stopper like i nærheten. Bilene står innendørs med kameraovervåkning og alarm som sørger for at bilen din er trygg hos oss.

Du sparer mye tid
Vi håndterer alt ved salget, det innebærer vask og rens av bilen, tilstandsrapport, fotografering, lage annonse, besvare forespørsler, bud, visning, kontrakt og papirarbeid, omregistrering, oppgjør og kundeoppfølging.

Ring oss gjerne for en hyggelig bilprat på telefon 47 36 93 34 eller fyll ut skjema under og vi vil ta kontakt.

Navn *
E-post
Telefon *
Beskjed *
*) Feltet må fylles ut.