;"> valign="top" width="100">

Knall tilbud på dekk og felger!

Vi leverer dekk direkte fra importøren Norgesdekk. Norgesdekk er en av Norges største dekkimportører og har til en hver tid 300 000 dekk og 70 000 felger på lager! Gjennom vårt samarbeid med Norgesdekk kan vi levere dekk, felger og dekktrykksensorer, ferdig montert på din bil og du sparer i tillegg penger!

Vi leverer dekkmerker som: Continental, Nokian Hakkapelita, Michelin, Goodyear, Vredestein, Falken, Sava, Sailun, Minerva, Cooper, Federal og Gislaved.

Norgesdekk er eneimportør av italienske OZ felg. De fører også MSW, OZ sin datterfelg, og SPARCO motorportsfelg, også fra OZ. I tillegg fører de felger fra MAK, Momo, TSW, Beyern, Cray, Redbourne, CMS, Mandrus, Victor, Lumarai, Black Rhino, Vertini, Avant Garde, Pro Line med flere. Og sist men ikke minst deres egne merker PH Edition, Trinity og Sento.

Ydse Auto AS har svært god erfaring med spesielt PH Edition da prisen er gunstig, designene populære og kvaliteten er høy. De leverer blant annet Turbin Gunmetall felg som de har hatt i flere år før Tesla kom med lignende design.


Det du trenger å gjøre for å få et godt tilbud er å fylle ut skjema under med litt informasjon som registrerings nummer, dekkdimmensjon eks 205/55R16 og om du vil levere bilen eller hjulsett for montering.

Du vil så få et godt tilbud innen 24 timer per mail.
Navn *
E-post
Telefon *
Beskjed *
*) Feltet må fylles ut.